Hjelp Afrika

Hver dag hjelper frivillige og medarbeider fra Røde Kors mennesker i Afrika som rammes av katastrofer, klimakrise, krig og konflikter eller som på annen måte lever under vanskelig forhold.

Noen lever med kronisk underernæring. En kvinne sier til Røde Kors: - Før spiste vi på morgenen og ettermiddagen. På kvelden kunne jeg lage et stort måltid til hele familien og vi spiste rester om morgenen. Det har vi ikke kunnet gjøre på mange år. Nå blir jeg veldig glad om familien får spist ett måltid per dag.

Noen mangler tilgang til rent vann eller mangler tilgang til livsnødvendige medisiner. Andre trenger støtte for økt likestilling og likeverd. Kvinner og barn er alltid en utsatt og sårbar gruppe for land i krig eller der katastrofer rammer. For at land som Somalia skal utvikle seg til et trygt og godt demokratisk land er det avgjørende at kvinner og barns liv, helse, utdanning blir satset på.

Hvis du starter en innsamling her er du med på å bidra til at disse menneskene får en lysere fremtid. Start en innsamling og spre den i ditt nettverk. Du får en egen side hvor du forteller hvorfor du samler inn og hva som er målet for innsamlingen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close